Fibroscopia ORL – o metoda de investigatie si diagnostic in cadrul cabinetului nostru

67678-6507405
Cabinetul nostru are in dotare un Fibroscop de ultima generatie ce permite realizarea examenului video fibroscopic nazo-faringo-laringian, atat la copii cat si la adulti. Examinarea realizata cu ajutorul fibroscopului ORL este o procedura rapid si moderna de diagnostic prin care pot fi vizualizate, pe un ecran, zonele greu accesibile din interiorul nasului si gatului. De retinut este faptul ca fibroscopia ORL nu doare, este rapida si nu necesita anestezie.
Aparatul Fibroscop care se afla in dotarea cabinetului nostru are avantajul de a fi cel mai subtire fibroscop de tehnologie germana si din acest motiv este potrivit pentru examinarea pediatrica, fiind foarte util pentru diagnosticul precis al polipilor (vegetatiilor adenoide) de care sufera numerosi copii.
In acelasi timp tot, datorita dimensiunilor mici, acest fibroscop este la fel de util si pentru examinarea moderna a pacientilor adulti, chiar si a celor care prezinta dificultati anatomice (deviatii de sept nazal, sinechii septo-turbinare), care fac uneori imposibila o examinare completa si precisa.

Programarile se pot face prin telefon, la 0730.00.00.50 sau direct la cabinet, situat pe Strada Castanilor Nr.2B – Bacau (in spatele complexului Orizont).